понеділок, 09 серпня 2010 16:13

Збірна України отримала 10-го спонсора

Збірна України отримала 10-го спонсора
Cьогодні, 9 серпня, Федерація футболу України підписала контракт з торговою маркою ТНК – офіційним паливним партнером національної збірної України. Договір розрахований до вересня 2012 року.

"Ми закінчуємо формувати команду спонсорів, - каже віце-президент ФФУ Володимир Лашкул під час прес-конференції присвяченій підписанню угоди, - ТНК став десятим її учасником. Починаючи з 2008 року ФФУ почала співробітництво з дев"ятьма брендами. Угоди розраховані до 2012 року. У нашій команді можуть бути заміни. Одна з компанії, яка є преміум спонсором збірної, не виконує своє фінансові зобов"язання. Ще плануємо підписати договір з одним чи двома спонсорами (один із них стане преміум спонсором)."

Відтепер всі машини збірної України та ФФУ заправлятимуть на автозаправках ТНК. Це передбачено в умовах контракту.

"Ми будемо проводити акції на своїх заправках, - каже генеральний директор спільного підприємства ТОВ "Кершер" Хюб Стокман, - Переможці отримають можливість побувати на домашніх і виїзних матчах збірної, а також отримати безліч спортивних подарунків.

Голландець Стокман говорив англійською. Вибачився, що не може спілкуватися українською. Наприкінці свого виступу зірвав оплески журналістів, коли із сильним акцентом сказав українською девіз ТНК "Взяли за правило вболівати за своїх!".

Після підписання угоди наставник збірної України Мирон Маркевич подарував Стокману футболку команди з написами "ТНК" і "2012". Мирон Богданович англійською привітав голландця з початком співпраці з ФФУ.

"Безпосередньо участі в матчі Україна – Нідерланди (відбудеться 11 серпня на "Донбас Арені") я не братиму, - жартує Стокман, - планую особисто відвідати цей матч. Чекаю хорошої гри. За кого вболіватиму? Дипломатичне питання, а я поганий дипломат".

Голландець розповів, що займався футболом до 17-18 років. Грав на позиції форварда.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Збірна України отримала 10-го спонсора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути