середа, 28 липня 2010 18:55

"З Аргентиною в цьому році не зіграємо" - Маркевич

"З Аргентиною в цьому році не зіграємо" - Маркевич

Головний тренер збірної України Мирон Маркевич поділився інформацією про плани команди на товариські матчі.

"Що стосується товариського матчу зі збірною Аргентини, то, наскільки я зрозумів, в цьому році з цією командою ми спаринг проводити не будемо. Звичайно, питання по переговорному процесу не входить до моєї компетенції, але схоже, що 12-го жовтня ми зіграємо з іншим суперником. Наскільки мені відомо, ведуться переговори на цю дату із збірними Чилі і Уругваю. Остаточного підтвердження ми ще не отримували. Як тільки буде якась інформація, повідомлю про це ", - цитує Маркевича Turnir.

Крім того, Маркевич розповів про склад збірної, який викликаний на товариський поєдинок із збірною Нідерландів.

"У списку гравців, які залучені на контрольний матч проти Нідерландів, новобранець поки один - Євген Чеберячко з "Дніпра". Він досить впевнено грає за свій клуб, тому ми й вирішили подивитися його в збірній. Тим більше що в нас є проблеми в центрі оборони. Подивимося, як Євген себе проявить, ближче познайомимося. Що до виклику Олександра Романчука, то він у збірної вже грав, кілька років тому його запрошували двічі. Романчука раніше переслідували травми, а тепер він у непоганій формі", - заявив Маркевич.

Склад збірної України на матч з Голландією:

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар" Донецьк), Андрій Дикань ("Терек" Грозний, Росія).

Захисники: Дмитро Чигринський, Василь Кобін (обидва - "Шахтар"), Тарас Михалик ("Динамо" Київ), Артем Федецький ("Карпати" Львів), Олександр Романчук ("Металіст" Харків), Євген Чеберячко ("Дніпро" Дніпропетровськ)

Півзахисники: Анатолій Тимощук ("Баварія" Мюнхен, Німеччина), Олександр Алієв ("Локомотив" Москва, Росія), Євген Коноплянка ("Дніпро"), Денис Олійник ("Металіст"), Ярослав Ракицький ("Шахтар"), Олександр Яковенко ("Вестерло", Бельгія).

Нападаючі: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва - "Динамо"), Андрій Воронін ("Динамо" Москва, Росія), Євген Селезньов ("Дніпро").

За матеріалами ФФУ, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"З Аргентиною в цьому році не зіграємо" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути