вівторок, 08 червня 2010 15:51

"Може, Маркевич переплутав Кожанова з кимось іншим?" - Кононов

"Може, Маркевич переплутав Кожанова з кимось іншим?" - Кононов

Головний тренер "Карпат" Олег Кононов не може до пуття зрозуміти пояснення Мирона Маркевича щодо зайвої ваги у Дениса Кожанова.

"Коли я повернувся до Львова і прочитав про цю історію в газетах, то дуже здивувався. А коли Кожанов підтвердив, що ніякоъ телефонної розмови з Маркевичем не було, я взагалі перестав розуміти, що відбувається".

За словами наставника львів'ян, йому важко судити, на якій підставі коуч збірної вирішив, що у Дениса п'ять кілограм зайвої ваги.

"Зі мною він про це не розмовляв. Можливо, у тренера збірної склалося таке візуальне враження з боку. Хоча, можна було поцікавитися ..."

Олег Кононов вважає, що якщо є інші причини, то необхідно було їх назвати, або взагалі нічого не говорити.

"Звичайно, головний тренер не зобов'язаний звітувати, чому він викликав у збірну того чи іншого гравця, або навпаки. Але придумувати якісь небилиці - не розумію, для чого це потрібно".

"Можу лише додати, що у мене, як у тренера, щодо ваги Кожанова ніколи питань не виникало. Думаю, будь-кому, хто розбирається у футболі, було б зрозуміло, що з п'ятьма зайвими кілограмами не виконати той обсяг роботи, який на полі виконує Денис . І в те, що Мирон Богданович цього не розуміє, я просто не вірю".

А завершив свій коментар наставник "Карпат" на філософський лад: "Бути може, Маркевич просто переплутав Кожанова з кимось іншим?"

За матеріалами football.ua, ФК Карпати

Зараз ви читаєте новину «"Може, Маркевич переплутав Кожанова з кимось іншим?" - Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути