неділя, 16 травня 2010 15:09

"Скинеш 5 кілограмів - викличу в збірну" - Маркевич

"Скинеш 5 кілограмів - викличу в збірну" - Маркевич

Сьогодні, у Харкові, тренерський штаб національної збірної України з футболу на чолі з Мироном Маркевичем провів свою дебютну прес-конференцію.

Тренери прийшли до журналістів, пропустивши обід. Маркевич розповів, що на першому зборі команди будуть відсутні Шовковський, Воронін, Хачеріді, Мандзюк і Федорів. Останній травмував стегно в матчі проти московського "Локомотива". Віталій вилетів приблизно на місяць.

Тим часом Андрій Воронін 17 травня проведе операцію на носі. Форвард обіцяв приїхати на перший матч збірної в якості глядача. Також Мирон Богданович розповів про своє ставлення до натуралізації гравців.

"Нормально ставлюсь до натуралізації. У нас є кілька прізвищ, але називати їх ми не будемо. Що до найближчого резерву збірної, то слідкуємо за Денисом Кожановим, Олегом Голодюком ("Карпати") Денисом Кулаковим ("Ворскла"), Сергієм Кривцовим і Тарасом Степаненком ("Шахтар"). Кожанову я так і сказав: скинеш 5 кілограмів - викличу в збірну."

Нагадаємо, що 25 травня Мирон Маркевич проведе свій дебютний матч у якості наставника збірної України проти команди Литви. Крім того, відбудуться ще два контрольні поєдинки - 29 травня у Львові − проти Румунії і 2 червня в Осло − проти Норвегії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Скинеш 5 кілограмів - викличу в збірну" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути