вівторок, 11 травня 2010 17:41

Гусєв і Федецький офіційно викликані до збірної

Гусєв і Федецький офіційно викликані до збірної

Півзахисник київського "Динамо" Олег Гусєв і захисник львівський "Карпат" Артем Федецький (на фото) отримали виклик у національну футбольну збірну України.

Сьогодні прес-служба Федерації футболу України повідомила, що головний тренер збірної Мирон Маркевич прийняв рішення додати до списку викликаних на перший збір команді ще двох футболістів - Олега Гусєва та Артема Федецького.

Називаючи імена 24 збірників 21 квітня, Маркевич зазначив, що не викликає Олександра Шовковського і Олега Гусєва, хоча ті й перебувають у сфері інтересів тренерського штабу, заявивши, що досвід і рівень гри першого не викликають сумнівів, а тому - не потребують перевірки, а другий - не встиг відновитися після травми.

Однак, вийшовши на заміну в матчі проти запорізького "Металурга", Олег Гусєв продемонстрував, що знаходиться в непоганій формі. Виходячи з цього, Маркевич вирішив викликати динамівця на перший збір, який почнеться 17 травня в Харкові. Відзначимо, що передостанній матч Гусєва (до травми) за першу команду "Динамо" відбувся 17 грудня 2009

Також виклик отримав і Федецький, своєю грою в "Карпатах", що довів, що доріс до рівня першої команди країни.

Федецький стане сьомим дебютантом збірної. Також у харківському зборі візьмуть участь новачки Ощипко, Польовий, Коноплянка, Олійник, Яковенко та Дикань.

Свій перший матч під керівництвом Мирона Маркевича збірна України проведе у Харкові 25 травня з командою Литви. Також збірна проведе спаринги з Румунією і Норвегією.

За матеріалами Bigmir) Спорт

Зараз ви читаєте новину «Гусєв і Федецький офіційно викликані до збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути