пʼятниця, 30 квітня 2010 15:55

Маркевич викликав до збірної третього голкіпера

Маркевич викликав до збірної третього голкіпера

Воротар грозненського "Тереку" Андрій Дикань отримав виклик у національну збірну України, ставши третім голкіпером, запрошеним на перший збір команди під керівництвом Мирона Маркевича.

У загальному списку гравців до цих пір було двоє вартових воріт - Андрій П'ятов із донецького "Шахтаря" та Олександр Горяінов із харківського "Металіста", повідомляє прес-служба ФФУ.

До цих пір Дикань не викликався до табору збірних юнацького або молодіжного рівня.

Футболіст, якому 16 липня виповниться 33 роки, народився в Харкові і більшу частину кар'єри, яка почалася в клубі Авангард-Індустрія (Ровеньки), провів у Росії. З 1999-го до кінця 2007 року він захищав кольори СКА-Енергії з Хабаровська і краснодарської "Кубані".

У 2008-му Дикань дебютував у вищій лізі Чемпіонату України, зігравши у складі сімферопольської "Таврії" 24 матчі в сезонах 2007/08 і 2008/09. Після цього воротар повернувся до Росії, де з 2009 року захищає кольори "Тереку".

Раніше головний тренер збірної Мирон Маркевич назвав прізвища 24-х гравців, викликаних на перший збір національної команди України.

За матеріалами Bigmir) Спорт, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Маркевич викликав до збірної третього голкіпера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути