Ексклюзиви
четвер, 14 листопада 2013 23:54

Воротарі збірної України грали у волейбол на очах у Фоменка
23

Фото: Фото: Євген Савчук

Національна збірна України в п'ятницю, 15 листопада, на НСК "Олімпійський" зіграє перший матч плей-оф раунду ЧС-2014 проти команди Франції. Напередодні підопічні Михайла Фоменка провели передматчеве тренування на полі спорткомплексу. Для представників ЗМІ були відкриті перші 15 хвилин.

Гравці не поспішаючи виходять з підтрибунного приміщення. На вулиці всього плюс два градуси, отже в деяких до підборіддя закрита шия. Зокрема, у Євгена Хачеріді, Рустама Худжамова. Трохи пізніше з них приклад бере Максим Коваль.

Заняття проходять за звичною схемою - розминка, пробіжка, вправи з м'ячем. Деяким починають заважати взяті з собою рукавички, гравці кидають їх за бокову лінію. Окремо від усіх під керівництвом тренера воротарів Юрія Сивухи працюють Андрій Пятов, Максим Коваль та Рустам Худжамов. У вправах з м'ячем присутні елементи волейболу.

Михайло Фоменко тим часом ходить по бігових доріжках навколо поля. Погляд замислений. Одягнений в темні штани і пальто, з під якого видно спортивну кофту. Періодично поглядає на заняття підопічних, руки тримає в кишенях.

Відзначимо, що відразу десять гравців збірної України - Руслан Ротань, Марко Девіч, Євген Селезньов, Євген Коноплянка, Артем Федецький, Едмар, Ярослав Ракицький, Олег Гусєв, Микола Морозюк та Анатолій Тимощук - "висять" на картках і ризикують не зіграти в Парижі.

Нагадаємо, матч збірних України і Франції розпочнеться о 21:45. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Воротарі збірної України грали у волейбол на очах у Фоменка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути