понеділок, 06 жовтня 2008 14:22

Воротар "Ванкувера" обійшов правила НХЛ

Воротар клубу Національної хокейної ліги (НХЛ) "Ванкувер Кенакс" Роберто Луонго, що був призначений капітаном команди, буде носити літеру "С" на захисному шоломі. Правила НХЛ забороняють воротарям наносити цей знак на светр, але Луонго знайшов спосіб обійти регламент, намалювавши літеру на щитку, що захищає його обличчя.

Голкіпер вже зіграв у шоломі з літерою "С". В ніч з 5 на 6 жовтня "Ванкувер" поступився в контрольному матчі "Анахайму" (3:4 в овертаймі), а Луонго відбив 24 з 28 кидків.

Канадський голкіпер став капітаном "Ванкувера" після того, як швед Маркус Неслунд, що виконував ці обов"язки впродовж останніх декількох років, перейшов до "Нью-Йорк Рейнджерс".

Луонго став першим воротарем-капітаном з 1948 року. У сезоні-1947/48 капітаном "Монреаль Канадієнс" був Біл Дернан. Не дивлячись на призначення капітаном, Луонго буде заборонено розмовляти з арбітрами по ходу матчів.

"СпортОнЛайн"

Зараз ви читаєте новину «Воротар "Ванкувера" обійшов правила НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути