Ексклюзиви
пʼятниця, 02 квітня 2010 12:59

Волосожар кататиметься з росіянином Траньковим

Волосожар кататиметься з росіянином Траньковим

Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов все ще разом. У Москві та Пітері наші фігуристи каталися в шоу Євгена Плющенка "Королі льоду". А вже після відпрацювання контрактних зобов"язань Таня приступить до тренувань з росіянином Максимом Траньковим. Наставником нової пари буде Ніна Мозер, яка досі в основному працювала з юніорами. Хореограф - Микола Морозов.

Свого часу він ставив програми парі Волосожар / Морозов, а в Турині-2006 привів до олімпійської "бронзі" наш танцювальний дует - Олена Грушина / Руслан Гончаров. Що стосується Станіслава Морозова - він переходить на тренерську роботу. Допомагатиме Мозер та працювати з юніорською парою.

"Траньков і Волосожар володіють потрійними стрибками, обидва чудово виконують підтримки. Не буде того, чого б їм не вдалося зробити. Вони стануть непереможною парою", - упевнена заслужений тренер Росії Людмила Великова.

До речі, екс-наставник Транькова Олег Васильєв зізнався, що раніше у нього була ідея поставити Волосожар в пару з Жеромом Бланшаром і не розвалювати дует Мухортова / Траньков. Але Таня не захотіла кататися з французом.

А шоу "Королі льоду" може боком вилізти Євгену Плющенку. Росіянин не поїхав на березневий ЧС-2010, пославшись на стан здоров"я. За що національна федерація заборонила йому брати участь в шоу: мовляв, раз хворий - лікуйся.

Однак Плющенко, який після Ванкувера став народним героєм, не послухався і вийшов на лід. За що фігуристові загрожує дискваліфікація на рік. Але чи вирішать образити народного героя чиновники, це вже інше питання.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Волосожар кататиметься з росіянином Траньковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути