Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2009 11:01

Володимиру Кличко набридло говорити про Хея

Володимиру Кличко набридло говорити про Хея

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO і WBO українець Володимир Кличко заявив, що він вже втомився від постійних питань про можливий поєдинок проти володаря титулу WBA британця Девіда Хея.

"Я не хочу давати ніяких коментарів з приводу Девіда Хея, тому що він двічі вислизнув від бою, спочатку проти мене, а потім проти мого брата. Мені вже набридло відповідати на питання про Девіда Хея. Він незріла людина, і недостатньо серйозний для того, щоб прийняти виклик, от і все", - сказав Кличко в інтерв"ю "Sky Sports".

Нагадаємо, 7 листопада Хей завоював титул чемпіона світу за версією WBA, і вже заявив, що готовий зустрітися з будь-яким з братів Кличків в другій половині 2010 року.

Хей повинен був зустрітися в червні цього року з Володимиром Кличком, але відмовився від цього бою після того, як нібито отримав травму спини. За неофіційною версією - Хей передумав виходити на ринг через фінансові проблеми, що виникли у британської телекомпанії, яка забезпечувала частину призового фонду. Після цього він домовився про бій з Віталієм Кличком, але відмовився і від поєдинку з другим братом.

За матеріалами Liga.Net

Зараз ви читаєте новину «Володимиру Кличко набридло говорити про Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути