Ексклюзиви
субота, 11 серпня 2007 17:58

Володимир Кличко у цьому році на ринг не виходитиме

Травма руки, отримана чемпіоном IBF у надважкій вазі Володимиром Кличко в бою із Леймоном Брюстером, вимагатиме трохи більше часу на лікування, ніж передбачалося, і тому Кличко і його команда планують провести наступний двобій на початку 2008 року.

Про це повідомив радник Володимира Шеллі Фінкель,  інформує www.chamрion.com.ua.

- Це найкращий варіант розвитку подій. Володимир буде готовий провести бій відразу після початку нового року, - сказав Фінкель.

Утім, на думку оглядача сайта ESPN.com Дена Рафаеля, ця відстрочка із проведенням бою зв"язана не стільки з травмою, скільки з відсутністю в даний момент суперників "з ім"ям", а також з недостачею бюджету в телеканала НВО, з яким у Кличка укладений контракт.

Ситуація з об"єднавчим двобоєм Кличка проти одного з чемпіонів з інших версій далека від ясності, тому що чемпіон WBA Руслан Чагаєв, очевидно, надовго вибув зі спорту через хворобу, а в Олега Маскаєва (WBC) і Султана Ібрагімова (WBO) на цю осінь уже заплановані двобої проти далеко не самих слабких суперників, і вести з ними переговори про об"єднавчий бій поки зарано. Двобої ж з іншими боксерами, що знаходяться в рейтингах, можуть виглядати як повторення давно пройденого. Зустрічі з екс-чемпіонами світу, що зберегли ім"я, як Хасима Рахмана, або "вічними" претендентами на титули, як Монте Барретта, навряд чи додадуть репутації Володимиру.


 


Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко у цьому році на ринг не виходитиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути