середа, 13 жовтня 2010 18:29

Володимир Кличко пустить з молотка власноруч написану картину

Володимир Кличко пустить з молотка власноруч написану картину

Фонд братів Кличків проведе 1 листопада в Києві благодійний аукціон.

Володимир Кличко у якості лоту виставляє на аукціон картину, яку написав власноруч.

Роботу над нею боксер завершив 3 жовтня в Pinchuk Art Centrе. Процес створення відбувався незвично - Кличко-молодший використовував для написання ударну техніку, залишаючи на картині відбитки своїх боксерських рукавичок. Спеціально для того, щоб оцінити художню творчість свого коханого, до столиці України знову завітає Хейден Панеттьєрі.

Віталій Кличко в якості лоту виставить можливість вийти на ринг разом з чемпіонськими поясами і самим Володимиром 11 грудня в Німеччині - саме в цю дату Кличко-молодший повинен провести свій наступний поєдинок. Винесення поясів Чемпіона - традиційне символічне дійство, яке, як і сам бій, буде транслюватися в 116 країнах світу.

Також у Києві очікується приїзд знаменитого в недалекому минулому тенісиста Бориса Беккера. Його лот - фірмова ракетка, а також можливість вийти на корт і зіграти з Беккером виставковий матч. Німець вже передав ракетку зі своїм автографом голові благодійного фонду братів Кличків Ганні Старостенко.

Гостями аукціону також стануть учасники знаменитої німецької рок-групи Scorpions. Швидше за все, музиканти також виставлять свій лот і попутно зіграють декілька своїх найзнаменитіших композицій для гостей заходу.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко пустить з молотка власноруч написану картину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути