вівторок, 12 жовтня 2010 12:03

Володимир Кличко зустрінеться з Чісорою 11 грудня - офіційно

Володимир Кличко зустрінеться з Чісорою 11 грудня - офіційно

Представник промоутерської компанії братів Кличків Бернд Бенте підтвердив, що суперником Чемпіона WBO і IBF в суперважкій вазі Володимира Кличка стане британський боксер Дерек Чісора.

Бій пройде 11 грудня в німецькому Мангеймі на спортивній арені SAP Arena.

"Думаю, це буде цікавий бій, тому що суперник без поразок - це завжди цікаво, - сказав Бенте. - У нього хороший послужний список, і Володимир та його тренер Емануель Стюард бачили деякі бої Чісори на YouTube, і сказали, що він швидкий і володіє хорошим ударом. Він справив на них враження".

"Знаю, що Дерек Чісора дуже небезпечний суперник, - сказав 34-річний Володимир Кличко. - Він молодий, швидкий і володіє потужним ударом. Мій тренер Емануель Стюард застеріг мене від недооцінки рівня Чісори, і нагадав про великого Мохаммеді Алі, програв свій титул у 1978 Леону Спінксу, проводив лише восьмою бій на професійному ринзі".

Українець сказав, що не буде недооцінювати Чісору.

"Моя підготовка до бою буде такою ж інтенсивної, як і завжди, і я постараюся не дати Чісорі жодного шансу", - сказав він.

Претендент у свою чергу повністю впевнений в тому, що шанси в нього є.

"Я знав, що моя перемога над Семом Секстоном значно просуне мене в рейтингах, але це просто неймовірна можливість для мене, - сказав Чісора про свій перший поєдинок за титул Чемпіона світу. - Усі думають, що мої шанси проти Кличка еквівалентні тому, що в пеклі піде сніг, але я не звертаю на це уваги. Я б'юся все своє життя, і я готовий до чергової битви. Це буде мій день і в кінці року весь світ дізнається ім'я Дерека Чісори".

Раніше промоутер Дерека Чісори Френк Уоррен висловив впевненість у необхідності проведення його бою з Володимиром Кличком.

За матеріалами Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко зустрінеться з Чісорою 11 грудня - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути