пʼятниця, 30 березня 2012 10:20

Володимир Кличко продав золоту Олімпійську медаль за $ 1 млн і отримав її назад

Володимир Кличко продав золоту Олімпійську медаль за $ 1 млн і отримав її назад
Золото Атланти-96 залишиться в родині Володимира Кличка. Фото: itar-tass.com

У київському Fairmont Grand Hotel брати Володимир і Віталій Кличко провели благодійний аукціон. На цьому аукціоні молодший з братів Кличко, який володіє титулами чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO / IBO / IBF / WBA, виставив на продаж свою золоту медаль, яку завоював на Олімпіаді-1996.

Покупець, ім'я якого не називається, виклав за олімпійське золото Кличка $ 1 млн, однак відразу ж після закінчення аукціону повернув медаль Володимиру в знак поваги, оскільки хоче, щоб медаль залишалася в сім'ї Кличків. Володимир був зворушений таким жестом покупця, повідомляє BoxingScene.

"Ця медаль принесла успіх мені і Віталію. Вона стала основою нашого успіху в профі, ключем, який відкрив для нас багато дверей. Наша мрія стала реальністю.

А завдяки коштам, які були виручені від її продажу, ми допоможемо здійснити мрії сотень тисяч українських дітей. Від імені цих дітей, їх батьків і вчителів я дякую вам", - відповів Кличко на жест покупця.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко продав золоту Олімпійську медаль за $ 1 млн і отримав її назад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути