вівторок, 13 березня 2012 17:24

Братів Кличків переплутали у фільмі "Клички"

Братів Кличків переплутали у фільмі "Клички"

У документальному фільмі "Клички" переплутали українських боксерів-важковаговиків - братів Віталія та Володимира Кличків, які є головними героями картини. Помилка сталася в титрах українською мовою, які супроводжують звуковий ряд: Володимир Кличко названий Віталієм, пише українське видання "Сегодня Спорт".

Автори титрів помилилися, "підписуючи" бій Володимира Кличка з нігерійцем Семюелом Пітером. Як повідомляє сайт BoxRec.com, Кличко-младщій бився з Пітером двічі. У вересні 2005 року він переміг нігерійця за очками, а у вересні 2010 року нокаутував у десятому раунді. У підписі до якого бою сталася помилка, не уточнюється.

Віталій Кличко також проводив бій з Пітером. У жовтні 2008 року після майже чотирирічної перерви в кар'єрі Кличко-старший переміг нігерійця технічним нокаутом (після восьмого раунду Пітер відмовився від продовження боротьби) і відібрав у нього титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко здійснить мрію невиліковно хворого підлітка

В українських субтитрах фільму "Клички" є ще одна помилка. Колишній чемпіон світу у важкій вазі американець Джо Фрейзер названий ім'ям Джон. У фільмі звучать російська, англійська та німецька мови.

12 березня передпоказ фільму "Клички" пройшов у Києві. Раніше картина виходила на екрани кінотеатрів у США і Німеччині. У російський прокат фільм ще не виходив.

В даний час брати Клички є чемпіонами світу за версіями всіх престижних організацій. Старший з братів володіє титулом WBC, молодший - титулами чемпіона IBF (Міжнародна федерація боксу), чемпіона WBO (Всесвітня боксерська організація) і суперчемпіона WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Зараз ви читаєте новину «Братів Кличків переплутали у фільмі "Клички"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути