пʼятниця, 02 березня 2012 15:57

Володимир Кличко здійснить мрію невиліковно хворого підлітка

Володимир Кличко здійснить мрію невиліковно хворого підлітка

3 березня Володимир Кличко виконає мрію 14-річного хлопчика, який страждає невиліковною хворобою - муковісцидоз. Американець зі слов'янським ім'ям Олексій вперше прилетів до Європи заради того, щоб познайомитися з братами Кличками. Однак, на хлопчика чекає сюрприз - він не тільки поспілкується з чемпіонами, але і винесе на ринг один з поясів Володимира.

Олексій народився з фіброзом легень і повністю вилікувати хворобу лікарі не можуть. Тому хлопчикові щодня доводиться боротися за своє здоров'я: постійні інгаляції, десятки таблеток щодня, заняття спортивною гімнастикою.

"На долю цієї дитини випали нелегкі випробування, але він робить все можливе, щоб їх подолати. Він справжній чемпіон! Саме тому ми вирішили підтримати Олексія. Сподіваюся, нові позитивні емоції додадуть йому сил у боротьбі з хворобою", - говорить Володимир Кличко.

Сам Олексій з 2006 року стежить за кар'єрою братів Кличків і захоплюється боксом. Як каже його батько, хлопчик просто мріяв познайомитися з Володимиром. Тому вони разом написали лист українським чемпіонам. Братів вразила історія Олексія і вони запросили його на бій Володимира Кличка з Жаном-Марком Мормеком, повідомляє прес-служба братів Кличко.

Нагадаємо, що майбутня зустріч на рингу Кличка-молодшого з Жан-Марком Мормеком відбудеться 3 березня на стадіоні ESPRIT-Arena в Дюсельдорфі. Початок трансляції на телеканалі "Інтер" о 22:15 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко здійснить мрію невиліковно хворого підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути