вівторок, 06 березня 2012 14:37

Українська прем'єра фільму "Клички" відбудеться 15 березня

Українська прем'єра фільму "Клички" відбудеться 15 березня

15 березня в Києві відбудеться прем'єра фільму під назвою "Клички" і автограф-сесія з братами-чемпіонами, повідомляє прес-служба боксерів.

Фільм "Клички" оповідає не тільки про спортивні успіхи Віталія та Володимира. У першу чергу це картина про сім'ю українських богатирів, про перетворення двох хлопчаків у чоловіків, про братську любов і дружбу. Постійна підтримка і розуміння - вдома, на рингу і в спортзалі, стала однією з головних причин дивного успіху братів Кличків.

Режисером картини "Клички" виступив німецький документаліст Себастьян Денхард.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про братів Кличків вийде в український прокат 6 жовтня

"Для мене секрет Кличків в тому, як їх виховали, - говорить Денхард. - Їхні батьки зробили велику справу. Головне в цій історії - сімейні узи, беззастережна братська любов, яка надає цим двом неординарним людям таку силу, що перед ними тремтить весь боксерський світ. Цю братську любов я і спробував зняти на кіноплівку".

15 березня байопік про братів-чемпіонів виходить в український прокат. Шанувальники легенд світового боксу - Володимира і Віталія Кличків зможуть не тільки побачити своїх героїв на власні очі, а й отримати чемпіонський автограф.

Презентація та автограф-сесія з Володимиром і Віталієм Кличками відбудеться 15 березня в 18:30 в кінотеатрі "Баттерфляй Ультрамарин", всі бажаючі зможуть придбати квитки на показ в касах кінотеатру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко здійснить мрію невиліковно хворого підлітка

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку Володимир Кличко захистив титул чемпіона в супер важкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO, нокаутувавши француза Жан-Марка Мормека в четвертому раунді. Українець здобув 57-му перемогу в кар'єрі, 50 з яких завершилися достроково.

Раніше, 18 лютого, відбувся Бій Віталій Кличко - Чісора в Мюнхені (Німеччина) і завершився перемогою українця за очками одноголосним рішенням суддів.

Зараз ви читаєте новину «Українська прем'єра фільму "Клички" відбудеться 15 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути