вівторок, 28 лютого 2012 10:49

Мормек пообіцяв скинути Володимира Кличка з боксерського Олімпу
5

Фото: Фото прес-служби братів Кличків

У Дюссельдорфі абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF / WBA / WBO / The Ring 35-річний українець Володимир Кличко зустрівся з екс-чемпіоном світу в першій важкій вазі 39-річним французом Жаном-Марком Мормеком.

Поки що не в рингу, а на прес-конференції. Претендент на чемпіонські титули виглядав впевненим у собі і обіцяв закінчити чемпіонську еру Кличко-молодшого.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Володимир Кличко і Мормек показали кулаки

"Я чув, що для Володимира це вже 20-й за рахунком чемпіонський бій, - зауважив Жан-Марк. - Думаю, Кличко вже досить царював на боксерському Олімпі, пора вже відправити його на відпочинок. Потрібно поставити жирну крапку в кар'єрі українця.

"Будь-якого суперника не можна недооцінювати. Багато хто чекав, що бій Віталія з Чісорою виявиться легкою прогулянкою, але вийшло інакше, - вважає Володимир. - Я підійшов до підготовки до бою з Мормеком з усією відповідальністю. Планую потішити всіх фанатів і здобути перемогу нокаутом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко зустрінеться з Мормеком 3 березня

За свою кар'єру Володимир Кличко провів на професійному рингу 59 боїв. У них він здобув 56 перемог (49 - нокаутом) і зазнав три поразки, повідомляє сайт BoxRec.com. Мормек з 40 поєдинків виграв 36 (22 - нокаутом) і чотири рази програв.

Зараз ви читаєте новину «Мормек пообіцяв скинути Володимира Кличка з боксерського Олімпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути