понеділок, 06 лютого 2012 11:19

Володимир Кличко запланував три бої на 2012 рік

Володимир Кличко запланував три бої на 2012 рік

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко вирішив провести три бої в 2012 році, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com. 3 березня Кличко вийде на ринг проти француза Жана-Марка Мормека, в липні він планує провести бій з американцем Тоні Томпсоном, у жовтні - ще один поєдинок. Хто стане третім суперником українця, поки невідомо.

В даний час Кличко-молодший готується до бою з Мормеком. Томпсон отримав право на бій з українцем як обов'язковий претендент на титул IBF (Міжнародна федерація боксу), яким володіє Кличко. Бій Кличко - Томпсон відбудеться 7 або 14 липня. У 2008 році американець вже бився з українцем і зазнав поразки нокаутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій і Володимир Клички вперше пішли "брат на брата"

Після бою з Томпсоном Кличко хотів би вийти на ринг у жовтні 2012 року. Востаннє українець проводив три бої за рік в 2008 році. У 2009 році він виходив на ринг один раз, у 2010 році - два рази, в 2011 році - один раз.

В даний час Кличко-молодший є не тільки чемпіоном IBF, але і чемпіоном WBO (Всесвітня боксерська організація), а також суперчемпіоном WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Братів Кличків нагородили орденом за комедійний талант

Як повідомляє сайт BoxRec.com, всього на професійному рингу Кличко провів 59 боїв, здобув 56 перемог (49 - нокаутом) і зазнав три поразки.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко запланував три бої на 2012 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути