субота, 11 квітня 2009 20:07

Вольова перемога "Дніпра" над "Ворсклою"

Вольова перемога "Дніпра" над "Ворсклою"

Дніпропетровці взяли непрості, але справедливі три очки в матчі з "Ворсклою".

Дніпропетровське "Дніпро" на рідному стадіоні приймало полтавську "Ворсклу". Матч видався цікавим - глядачі побачили і голи, і вилучення, і небезпечні моменти.

"Дніпро" атакувало, "Ворскла" оборонялася.

Гоменюк записав на свій рахунок дебютний м"яч у складі дніпропетровців. Форвард збірної України відгукнувся на простріл Осмара Феррейри, випередивши захисника полтавчан. Відзначимо провал центру оборони "Ворскли".

"Дніпро" продовжувало атакувати, але укріпити перевагу не вдавалося. На непоганий момент Бєліка ворскляни відповіли своїм. І яким! Рахунок зрівнявся - Василь Сачко виграв другий поверх в чужій штрафній і скористався ляпом Каніболоцького, який невдало зіграв на виході.

Перерва докорінно не змінила характер гри. "Дніпро" атакувало, "Ворскла" оборонялася. Двічі поперечина зіграла за гостей, прийнявши на себе удари Бєліка. Ярмаш побачив перед собою червоне світло, чим ще на крок наблизив дніпропетроців до перемоги, але лише за п"ять хвилин до кінця зустрічі господарям вдалося забити вирішальний м"яч. Це Назаренко, відірвавшись від Даллку головою пробив Долганського з лінії воротарської.

Фінальний свисток іменинника Геренди зафіксував важку, але справедливу перемогу "Дніпра".

"Дніпро" - "Ворскла" 2:1

Голи: Гоменюк, 3, Назаренко, 85 - Сачко, 22

Дніпро: Каніболоцький, Русол, Дєнісов, Алсідеш, Лісицький, Осмар (Коноплянка, 80), Голек, Калініченко, Назаренко, Бєлік (Шахов, 89), Гоменюк

Ворскла: Долганський, Даллку, Кулаков, Цуррі, Ярмаш, Чеснаков, Деспотовскі, Маркоскі, Медведєв, Главіна (Єсін, 88), Сачко (Янузі, 90+2)

Попередження: Голек, 72, Калініченко, 90+2 - Ярмаш, 18

Вилучення: Ярмаш, 62

За матеріалами Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Вольова перемога "Дніпра" над "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути