Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2012 09:54

Водій евакуатора, з яким зіткнулася машина Заяєва, згорів

Водій евакуатора, з яким зіткнулася машина Заяєва, згорів
Анатолій Заяєв був 81 рік. Фото: wordpress.com

Вечір вівторка глибоко шокував українських уболівальників. Не стало вічномолодого та легендарного Анатолія Заяєва. Спортивний директор запорізького "Металурга", під керівництвом якого "Таврія" в 1992-му стала першим чемпіоном країни, розбився в ДТП. Смерть настала миттєво. Йому був 81 рік, повідомляє "Сегодня".

"Ще вдень він давав інтерв'ю телевізійникам з приводу призначення головним тренером команди Сергія Зайцева, - сказали нам в "Металурзі". - Увечері відправився додому, в Сімферополь. На Honda, яка у нього недавно - місяця півтора. 21 грудня в нас намічався клубний корпоратив , на який і він збирався приїхати. І тут таке... За п'ять кілометрів від Мелітополя, лобове зіткнення. Одна з машин навіть горіла. Але точно стверджувати не можемо, представники клубу саме виїхали на місце ДТП ".

У черговій частині мелітопольського міськвідділу міліції підтвердили факт страшного ДТП.

"Близько 18.00 зіткнулися евакуатор на базі Mercedes Sprinter і джип Honda CR-V з кримськими номерами, за кермом якого був Заяєв. В евакуаторі після аварії сталося загоряння. Його водій згорів. Загинув і Заяєв. Причини ДТП встановлюються", - повідомили нам в мелітопольському міськвідділі міліції.

Додали, що аварійно-небезпечного обмерзання на дорозі не було.

На жаль, це не перше ДТП, яке забирає життя українських футбольних гуру. У 2006-му фатально закінчилася аварія для знаменитого тренера "Дніпра" Кучеревського. Йому було 65.

Євген Мефодійович, на той момент спортивний директор клубу, їхав з дачі в Новомосковськ на гру дублерів "Дніпра" і київського "Арсеналу". На одному з перехресть Дніпропетровська "Мерседес" Кучеревського зіткнувся з КамАЗом. Не приходячи до тями, він помер. За висновками лікарів, у Євгена Мефодійович за кілька секунд до аварії стався мікроінфаркт.

Зараз ви читаєте новину «Водій евакуатора, з яким зіткнулася машина Заяєва, згорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути