Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2011 18:23

"Мілевському тільки в Бахчисараї виступати, Ярмоленку - за колгосп" - Заяєв

"Мілевському тільки в Бахчисараї виступати, Ярмоленку - за колгосп" - Заяєв

Заслужений тренер України Анатолій Заяєв після матчу "Динамо" з "Рубіном" прийшов до висновку, що ціла група гравців київського клубу не відповідає класу команди.

- Я відкрито назву цих футболістів. Перший з них - Артем Мілевський. Йому тепер можна тільки за Бахчисарай виступати. Це вже не футболіст, для "Динамо" мати такого форварда - злочин, він же не витягує цей рівень.

Повернули в команду Олександра Алієва, а що він? Ну, вийшов на заміну в матчі з "Рубіном" і нічим не запам'ятався. Навіть штрафний не захотів пробивати, а це в нього раніше виходило дуже добре. Алієв не один місяць в "Динамо". Спочатку говорили, що він пропустив збори і тому не в оптимальній формі. А тепер що з ним? Навіщо було його назад повертати в "Динамо"?

Не розумію гравців. Невже Андрій Ярмоленко став суперзіркою, зрівнявся по заслугах з Андрієм Шевченком, Сергієм Ребровим або Олегом Блохіним? Пригадую, був епізод, коли м'яч залишив поле, і Ярмоленко вирішив, що його команда повинна вводити його з ауту. Але суддя віддав це право "Рубіну", після чого Ярмоленко кинув на поле м'яч і почав голосно висловлювати претензії арбітрові. За це він повинен був отримати попередження.

Мені цікаво, що Ярмоленко про себе надумав, що так поводиться? Не має він права так робити. Якби він грав за колгосп, то міг би показувати такі номера перед своєю дівчиною, але не в "Динамо". Багато критикують Даріо Срну за суперечки з суддями. Так, він постійно апелює, але при цьому на полі викладається на всі сто відсотків, готовий все віддати за свою команду. Про Ярмоленка цього явно не скажеш.

Сьоміну доводиться працювати з гравцями, які не здатні принести користь команді. Данило Сілва в атаці повний нуль. Каддурі постійно помиляється. Деякі гравці, таке враження, люблять погуляти в нічних клубах. Гляньте на Мілевського, у нього вже на футбол сил немає, все залишає на гулянках. Тепер навіть м'яч зупинити не може. Такі, як Мілевський, плюють на все з високої гори своїх амбіцій, - підсумував фахівець.

Нагадаємо, що у вівторок, 26 липня, в поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів київське "Динамо" вдома програло казанському "Рубіну" з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевському тільки в Бахчисараї виступати, Ярмоленку - за колгосп" - Заяєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути