понеділок, 28 березня 2011 12:58

Влітку Коноплянка стане гравцем "Динамо" - ЗМІ

Влітку Коноплянка стане гравцем "Динамо" - ЗМІ

Влітку київське "Динамо" готує мегатрансфер чемпіонату України. Один з лідерів "молодіжки" і зірка дніпропетровського "Дніпра" Євген Коноплянка перейде в "Динамо" за рекордні для чемпіонату Україною 14 млн євро. Про це повідомляє Football Transfer, посилаючись на своє "джерело в стані столичного клубу".

"Коноплянка - це не тільки бажання Лужного, ним цікавиться сам Ігор Михайлович. Не можу сказати, що угода вже є, але усна домовленість між президентами клубів існує", - сказало джерело.

Тим часом, стало відомо що 25-річний опорний півзахисник "Крузейро" Енріке Пачеко Ліма відмовився від трансферу в київське "Динамо". В усякому разі, про це вчора написав бразильський журналіст Вінісіуш де Фрейтас у своєму Twitter.

За твердженням представника ЗМІ, футболіст мотивував свою відмову боязню випасти з поля зору тренерів "селесао", таким чином втрачаючи шанси закріпитися в збірній Бразилії, кандидатом у яку він зараз є, повідомляє Террикон.

Зараз ви читаєте новину «Влітку Коноплянка стане гравцем "Динамо" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути