Ексклюзиви
четвер, 26 березня 2009 10:22

Виявлено клуб, який грав договірні матчі в Кубку УЄФА

Виявлено клуб, який грав договірні матчі в Кубку УЄФА

УЄФА має намір оштрафувати один європейський клуб, який підозрюється в проведенні договірних матчів. Це підтвердив генеральний секретать організації Девід Тейлор.

"Ми вже розглянули декілька подібних випадків. Неймовірно складно знайти докази і підтвердити провину, але через декілька днів УЄФА покарає один клуб, який замішаний в цих справах".

УЄФА має намір встановити систему, яка відстежуватиме 27 тисяч матчів в першому і другому дивізіонах кожної європейської країни на предмет корупції у футболі. Тільки декілька зустрічей можуть містити в собі цю проблему, але її потрібно викоренити", - говорить Тейлор.

Неймовірно складно знайти докази і підтвердити провину

УЄФА не назвав країну, яку представляє підозрюваний в шахрайстві клуб. Але у вересні минулого року представники організації заявили, що переглянули 10 матчів Кубка УЄФА-08/09 і 15 зустрічей попереднього сезону у зв"язку з дивними ставками на ці зустрічі. У всіх випадках мова йшла про матчі кваліфікаційних раундів другого за значущістю єврокубка.

У минулому сезоні в договірних матчах проти мюнхенської "Баварії" звинувачували санкт - петербурзький "Зеніт". Але ніяких фактів здачі матчу за великі гроші в півфіналі єврокубку знайдено не було. Весь скандал виявився вигадкою іспанських журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Виявлено клуб, який грав договірні матчі в Кубку УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути