Ексклюзиви
четвер, 04 листопада 2010 12:36

Віталія Кличка зобов'язали провести бій

Віталія Кличка зобов'язали провести бій
WBC (Всесвітня боксерська рада) зобов'язала чемпіона світу у важкій вазі українця Віталія Кличка провести обов'язковий захист свого титулу в поєдинку з американцем Реєм Остіном або кубинцем Одланьєром Солісом. Про це повідомляє інтернет-видання Fightnews. Бій Остіна з Солісом за звання претендента на чемпіонський титул пройде 17 грудня 2010 року.

На конференції WBC представники Кличка просили надати чемпіону право провести добровільний захист свого титулу. Українець планував провести бій з поляком Томашем Адамеком в березні 2011 року.

Сторони вступили в переговори і, за даними Fightnews, досягли угоди. За умовами договору, Кличко проведе поєдинок з переможцем бою Остін - Соліс не пізніше, ніж через 100 днів після 17 грудня.

Проте чемпіонський поєдинок може бути скасований, якщо переможець претендентського бою отримає серйозну травму, а також у тому випадку, якщо ця зустріч завершиться внічию. Тоді у Кличка з'явиться шанс провести поєдинок з Адамеком.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Віталія Кличка зобов'язали провести бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути