четвер, 28 жовтня 2010 11:18

Жертву Віталія Кличка виписали з лікарні

Жертву Віталія Кличка виписали з лікарні
Американський боксер-важковаговик Шеннон Бріггс, який 16 жовтня був госпіталізований після бою з Віталієм Кличком, виписаний з лікарні. 27 жовтня він разом зі своєю дружиною Аланою повернувся в США з Німеччини, де проходив бій з Кличком. За словами Бріггса, він відчуває себе відмінно, повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

Боксер дав інтерв'ю прямо в міжнародному аеропорту Нью-Джерсі. Бріггс запевнив, що він готовий вийти на ринг хоч наступного тижня, але поки не ухвалив рішення про те, чи буде він продовжувати кар'єру. За словами американця, найближчий час він планує провести з сім'єю, а також займеться своїми бізнес-проектами.

У бою з Кличком, який відбувся в Гамбурзі, Бріггс за підсумками 12 раундів зазнав поразки за очками. Відразу після поєдинку його доставили до лікарні, і лікарі виявили у боксера кілька переломів лицьових кісток, струс мозку та травму біцепса лівої руки. Пізніше руку прооперували.

Бріггс, якому 4 грудня виповниться 39 років, провів на професійному рингу 59 боїв, здобув 51 перемогу (45 - нокаутом), зазнав шість поразок і один поєдинок звів внічию. Ще один бій був визнаний таким. У минулому американець володів титулом чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO (Всесвітня боксерська організація).
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Жертву Віталія Кличка виписали з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути