середа, 27 жовтня 2010 15:50

Повєткіна виключили з рейтингу IBF

Повєткіна виключили з рейтингу IBF
Російського боксера-важковаговика Олександра Повєткіна виключили з рейтингу IBF (Міжнародна боксерська федерація). Про це повідомляє офіційний сайт IBF. Повєткін, який займав 12-е місце у вересні 2010 року, був позбавлений місця у рейтингу за те, що не проводив поєдинки з рейтинговими боксерами, уточнює інтернет-видання Fightnews.ru.

Також з рейтингу був виключений француз Жан-Марк Мормек, який займав у вересні 10-у позицію. Мормека покарали за відмову від участі в турнірі за звання офіційного претендента на титул чемпіона світу, який організовує IBF.

Ще два боксери, які відмовилися від участі в турнірі претендентів, були знижені в рейтингу. Росіянин Денис Бойцов опустився з четвертої на 11-у позицію, а українець Олександр Дмитренко - з дев'ятого на 12-е місце.

16 жовтня 2010 Повєткін провів бій з нігерійцем Теке Орухом і нокаутував його в п'ятому раунді. 26 жовтня стало відомо, що росіянинові запропонували брати участь в турнірі претендентів IBF.
Планується, що в турнірі візьмуть участь чотири боксера, які проведуть півфінали і фінал. Брати участь у турнірі вже погодилися американці Едді Чемберс (четверте місце в рейтингу IBF) і Джонатон Бенкс (восьме місце).

Повєткін в 2007-2008 роках брав участь в аналогічному турнірі і виграв його, ставши обов'язковим претендентом на бій з чемпіоном світу IBF Володимиром Кличком. У вересні 2010 року Повєткін відмовився підписувати контракт на цей поєдинок і не з'явився на офіційну прес-конференцію. IBF позбавила росіянина статусу офіційного претендента і опустила з першого на 11-е місце в рейтингу. В даний час перша і друга позиція в рейтингу IBF вакантні.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Повєткіна виключили з рейтингу IBF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути