вівторок, 26 жовтня 2010 18:35

Повєткіну дали новий шанс на бій з Кличком

Повєткіну дали новий шанс на бій з Кличком
Російський боксер-важковаговик Олександр Повєткін отримав новий шанс на бій з українцем Володимиром Кличком. Повєткіну запропонували брати участь в турнірі за звання офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу), яким володіє Кличко-молодший, повідомляє "Советский спорт".

Як розповів промоутер Повєткіна Володимир Хрюнов, в даний час команда російського боксера веде переговори з президентом IBF Дерілом Піплсом і віце-президентами федерації. Переможець турніру повинен зустрітися з Кличком не пізніше вересня 2011 року.

Планується, що в турнірі візьмуть участь чотири боксера, які проведуть півфінали і фінал. IBF вже отримав згоду від американців Едді Чемберса і Джонатона Бенкса. Відмовилися брати участь у турнірі росіянин Денис Бойцов та француз Жан-Марк Мормек.

У 2007-2008 роках Повєткін вже брав участь у подібному турнірі IBF і виграв його. У півфіналі він переміг Кріса Бьорда, а у фіналі - Чемберса. У грудні 2008 року повинен був відбутися бій Кличко - Повєткін, але під час підготовки росіянин отримав важку травму гомілкостопа і не зміг вийти на ринг.

Вдруге цей поєдинок планувалося провести у вересні 2010 року. Однак Повєткін відмовився підписувати контракт на бій і не з'явився на офіційну прес-конференцію. IBF позбавила росіянина статусу офіційного претендента і опустила з першого на 11-е місце у своєму рейтингу.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Повєткіну дали новий шанс на бій з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути