понеділок, 09 серпня 2010 10:31

IBF надасть Повєткіну можливість провести претендентський бій

IBF надасть Повєткіну можливість провести претендентський бій

Президент IBF Деріл Піплз повідомив, що його організація надасть росіянину Олександру Повєткіну можливість провести претендентський поєдинок і знову стати обов"язковим претендентом на титул чемпіона світу IBF в суперважкій вазі, яким зараз володіє українець Володимир Кличко.

"Олександр порушив правила нашої організації. У нас чудові стосунки з Повєткіним і його командою, тому ми застосували найм"якше покарання - позбавлення десяти позицій в рейтингу. Найжорсткіше - виключення з рейтингу - ми навіть не розглядали, - зізнався Піпплз.

Президент IBF повідомив менеджера і промоутерів росіянина, що вони можуть почати переговори про бій з будь-яким боксером, який стоїть в рейтингу федерації вище Повєткіна.

"Цей поєдинок ми визнаємо Претендентський. Одна умова - він має відбутися після 11 вересня, коли пройде бій за чемпіонський титул між Кличком та Пітером".

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «IBF надасть Повєткіну можливість провести претендентський бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути