субота, 07 серпня 2010 18:48

"Бій Кличко - Повєткін обов'язково відбудеться" - Хрюнов

"Бій Кличко - Повєткін обов'язково відбудеться" - Хрюнов

Менеджер Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов повідомив, що бій з Володимиром Кличком може відбутися в середині наступного року.

"Можу запевнити всіх любителів боксу: цей бій обов'язково відбудеться. Думаю, в середині наступного року. IBF надала Олександру можливість знову стати першим номером, до того ж Повєткін очолює рейтинг WBO, де чемпіон той же Володимир Кличко.

Знову цей контракт з нездійсненними умовами? Правила WBO відрізняються від IBF. Там існує поняття стандартного контракту, в якому вказується все, що стосується бою: дата, місце, розмір рингу і т.д. І включати в нього додаткові умови можна тільки за згодою обох сторін.

Звинувачення в тому, що Саша втікає від Кличка або злякався, - це маячня. Ми поважаємо Володимира як видатного спортсмена, який не повинен забувати про соціальну відповідальність, пов"язану з цим. А перехід на особистості в стилі Девіда Хея вважаємо недоречним.

"Сторони не дійшли згоди" - так написано в офіційному рішенні IBF. А хіба можливо прийти до згоди, якщо нас змушували танцювати під дудку наших суперників? Ми повинні були нескінченно переміщатися по світу за графіком, запропонованим Кличком. Причому самого графіка не існувало: у будь-якій точці світу ми могли отримати телефонний дзвінок: "Завтра приїжджай". Не приїхали - 250 тисяч доларів штрафу. Безпосередньо перед боєм - два дні на користь німецького телебачення, два - на користь американського.

Нормальна підготовка до бою в таких умовах неможлива. Ми дуже хотіли цього бою і збиралися виграти. А ось сторона Кличка хотіла чогось іншого. Звідси їх непоступливість", - цитує Хрюнова "Советский спорт".

За матеріалами Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Бій Кличко - Повєткін обов'язково відбудеться" - Хрюнов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути