Ексклюзиви
четвер, 25 січня 2007 19:55

Віталій Мутко не проти розглянути ініціативу віце-губернатора Санкт-Петербурга

Президент РФС Віталій Мутко, 48 років, у зв"язку з ініціативою віце-губернатора Санкт-Петербурга Олександра Вахмістрова не відкидає можливості внесення поправок до закону "Про обмеження роздрібного продажу і споживання в громадських місцях пива і напоїв, що виготовляються на його основі", повідомляє "Спорт-Експрес".

Нагадаємо, що віце-губернатор вчора повідомив про намір зробити на новому стадіоні, який будується в Петербурзі на Крестовському острові, трубопровід для подачі пива. Президент РФС відзначив, що в багатьох європейських країнах дозволено продавати і вживати пиво на стадіоні або поруч з ним.

З ним згоден директор по спорту агентства Sportima Максим Белицький:
- Футбольні уболівальники традиційно люблять пінний напій. А в тому, що на матчі ходитиме по декілька десятків тисяч чоловік, сумнівів немає, адже "Зеніт" - єдиний і дуже популярний в Петербурзі клуб. До того ж новий стадіон традиційно привертає глядачів.

Комерційний директор РФСПетро Макаренко з свого боку відзначив, що доходи європейських клубів від продажу пива на матчах можна порівняти з доходами від продажу квитків, і на великих стадіонах складають до 1 млн. євро за матч.

Голова PR-департаменту компанії "Балтіка" Олексій Кедрін констатував, що поки продаж пива на спортивних об"єктах заборонений:
- Бажання влади зробити не гірше, ніж в Європі, зрозуміло, проте втілення цього задуму зажадає зміни законодавства. В цьому випадку нам було б украй цікаво розглянути цю пропозицію. Можливо, це зажадає оснащення нашого підприємства додатковим устаткуванням. Втім, якщо умови проекту будуть вигідними для нас, це питання легко вирішуване.

- Нам подобається будь-яка ідея, яка сприятиме продажам пива. Проте конкретного бізнес-пропозиції ми поки не отримували, у зв"язку з чим поки не коментуємо цей проект, - з свого боку заявила прес-секретар компанії Heineken Ганна Мелешина.


Зараз ви читаєте новину «Віталій Мутко не проти розглянути ініціативу віце-губернатора Санкт-Петербурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути