середа, 21 травня 2008 15:16

Вирішальний матч Ліги чемпіонів в Манчестері на великих екранах не покажуть

Влада Манчестера заборонила трансляцію фіналу Ліги чемпіонів на великих вуличних телеекранах. Причина - безлади, які виникли після поломки одного з таких екранів під час фіналу Кубка УЄФА неділю потому.

На одному з великих екранів 14 травня в центрі міста транслювався поєдинок між "Зенітом" і "Рейнджерс". Через деякий час після початку зустрічі зображення пропало, і фанати почали закидати екран пляшками і пивними банками. У центр міста були стягнуті додаткові сили поліції, які зробили все можливе для ліквідації масових безладів. В результаті зіткнень з вболівальниками п"ятнадцять офіцерів поліції таодна поліцейська собака отримали поранення і травми. Всього того вечора поліцейські затримали понад 40 чоловік. Одинадцять з них згодом отримали звинувачення по різних кримінальних статтях.

Прем"єр-міністр Великобританії Гордон Браун виразив побоювання, що інциденти в Манчестері можуть перешкодити Англії в боротьбі за право прийняти у себе чемпіонат світу з футболу 2018 року.

"Спорт-экспресс"
Зараз ви читаєте новину «Вирішальний матч Ліги чемпіонів в Манчестері на великих екранах не покажуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути