понеділок, 13 грудня 2021 08:21

Винний суддя - Луческу прокоментував втрату очок "Динамо" у матчі проти "Зорі"

Винний суддя - Луческу прокоментував втрату очок "Динамо" у матчі проти "Зорі"
Мірча Луческу очолює "Динамо" із 2020 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу залишився не задоволеним суддівством у матчі проти "Зорі".

На думку Луческу, суддя мав призначати пенальті у ворота госте у кінці другого тайму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" пішов у відрив. "Динамо" не змогло перемогти "Зорю"

"В епізоді з пропущеним м'ячем усе почалося з Тимчика, який не зустрів суперника, дозволили прийняти Гладкому, потім пройшла контратака, яка завершилася результативним ударом. У захисті зіграли неуважно. В іншому ж домінували, атакували, грали агресивно. Як на мене, був пенальті на Сидорчуку, котрий арбітр не призначив. У матчі з "Ворсклою", в якому ми втратили очки, за фол того ж Сидорчука пенальті поставили в наші ворота, а тут – навпаки. Та й удача була не на нашому боці. Від надмірного бажання забити хлопці метушилися та приймали неправильні рішення. При цьому я не можу дорікнути команді за відсутність бажання перемогти. Занадто велика інтенсивність була в чужому штрафному - я навпаки з бровки їм кричав, щоб вони спокійніше діяли, щоб прийняти правильне рішення.

Команда грає, хлопці зростають, багато молоді, особливо в задній лінії – звідси помилки. Чекаємо на повернення Попова – може, з його присутністю гра в обороні стане надійнішою. Попереду також важко обходитися без Бєсєдіна – хоч ми й забивали без нього, але він є важливим для нас гравцем. Їх можна назвати незамінними для нас. Сподіваюся, вони пройдуть зимові збори та розпочнуть другу частину сезону з нами"- цитує тренера офіційний сайт "Динамо".

Нічия "Динамо" у матчі проти "Зорі" дозволила "Шахтарю" одноосібно очолити турнірну таблицю. Команда Роберто Де Дзербі випереджає "Динамо" на два очки після першої частини сезону. "Зоря" залишилася на четвертому місці.

"Динамо" розпочне другу частину сезону виїздним матчем проти "Інгульця".

Зараз ви читаєте новину «Винний суддя - Луческу прокоментував втрату очок "Динамо" у матчі проти "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути