неділя, 12 грудня 2021 19:19

"Шахтар" пішов у відрив. "Динамо" не змогло перемогти "Зорю"

"Шахтар" пішов у відрив. "Динамо" не змогло перемогти "Зорю"
Мірча Луческу очолює "Динамо" із 2020 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

У мачті 18-го туру чемпіонату України "Динамо" та "Зоря" не змогли виявити сильнішого -1:1.

Що потрібно знати про гру на НСК "Олімпійський"?

Основа від Луческу. Наставник "Динамо" випустив всіх найсильніших гравців. "Зоря" не могла розраховувати на свого форварда Шахаба.

Територіальна перевага "Динамо". Господарі грали першим номером та намагалися домінувати на полі. "Зоря" діяла через контратаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мораєс тріумфально повернувся. "Шахтар" переграв "Олександрію"

Проблеми "Динамо" в атаці. Кияни провели слабкий матч в атаці. Гармаш провалився на вістрі атаки. Циганков мав персональну опіку. Моменти вдавалося строювати тільки завдяки індивідуальним діям.

Провал Тимчика. Правий оборонець "Динамо" багато помилявся та був не ефективним в атаці. Тимчика замінили на початку другого тайму. Загалом, лінія захисту киян зіграла не надійно.

Циганков не зміг стати лідером. Гравці "Динамо" шукали на полі Циганкова, але гра у вінгера не завжди йшла. Він брав ініціативу не себе, але ефективність такої гри була не висока.

Циганков провів слабкий матч

Два різних тайми "Зорі". Якщо у першій половині гри команда Скрипника діяла дуже обережно та сконцентровано на обороні, то після перерви заграла активніше. Гості почали високо пресингувати динамівців та частіше атакувати.

Заміни Луческу не посилили гру. Вербич та Караваєв загубилися на полі. Заміна Гармаша напрошувалася раніше, але він пішов із поля тільки в доданий до матчу час.

Закономірна нічия. "Динамо" не награло на перемогу. Команда Луческу виглядала самовпевненою, втомленою. Не розуміючи, як долати кількісний захист суперника. Свої напівмоменти господарі змарнували.

Нічия проти "Зорі" дозволила "Шахтарю" одноосібно очолити турнірну таблицю. Команда Роберто Де Дзербі випереджає "Динамо" на два очки після першої частини сезону. "Зоря" залишилася на четвертому місці.

"Динамо" розпочне другу частину сезону виїздним матчем проти "Інгульця".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" пішов у відрив. "Динамо" не змогло перемогти "Зорю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути