середа, 25 квітня 2012 15:16

Вилучення Террі увійшло у десятку найдурніших в історії

Вилучення Террі увійшло у десятку найдурніших в історії
Петр Чех заспокоює вилученого Террі ФОТО: Reuters

Популярний футбольний сайт Goal.com склав список найдурніших вилучень в історії. Приводом для складання списку стала червона картка захисника лондонського "Челсі" Джона Террі, яку він отримав 24 квітня на 37-й хвилині півфінального матчу Ліги чемпіонів з іспанською "Барселоною" (2:2).

У список, впорядкований по хронології, потрапили 10 вилучень, причому червона картка, показана Террі, увійшла до переліку останньою. Террі був покараний за удар коліном футболіста "Барселони" Алексіса Санчеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Террі вибачився за вилучення в матчі з "Барселоною"

Першим у список потрапило вилучення Девіда Бекхема за удар ногою Дієго Сімеоне під час матчу Англія - Аргентина на чемпіонаті світу 1998 року. Фігурантами списку стали Зінедін Зідан, який ударив Марко Матерацці головою у фіналі ЧС-2006, а також Пол Скоулз, вилучений в 2008 році в матчі за Суперкубок УЄФА з пітерським "Зенітом" за кидок м'яча рукою у ворота суперника.

Двічі у список потрапив Уейн Руні - за вилучення у 2005 році в матчі з іспанським "Вільярреалом" за оплески арбітру, а також за червону картку в грі ЧС-2006 з Португалією, отриману за те, що він наступив на гравця суперників Рікарду Карвалью.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" у меншості залишив "Барселону" без фіналу Ліги Чемпіонів

Крім перерахованих гравців, в список потрапили Джеймі Каррагер, який у 2002 році кинув в уболівальників монету, футболісти "Ньюкасл Юнайтед" Лі Бойер і Кірон Дайер, які побилися один з одним, Ар'єн Роббен, вилучений за відзначення голу з уболівальниками, і Златан Ібрагімович, який отримав червону картку за ляпас супернику.

 

Зараз ви читаєте новину «Вилучення Террі увійшло у десятку найдурніших в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути