Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2012 09:11

"Варто привітати "Челсі" з хорошою грою в обороні" - Гвардіола

"Варто привітати "Челсі" з хорошою грою в обороні" - Гвардіола
Найближчими днями Гвардіола прийме рішення щодо свого майбутнього ФОТО: Reuters

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола поділився враженнями від другого півфінального матчу Ліги чемпіонів з "Челсі" (2:2).

"Я думаю, всі бачили, що гравці "Барселони" залишили на полі всі сили до останньої краплі. Не знаю, скільки гольових моментів ми упустили, але варто привітати "Челсі" з хорошою грою в обороні.

Мессі? Я вдячний йому його за все, що він для нас зробив. Моє захоплення ним незрівнянно ні з чим. Мессі кожен день допомагає нам ставати краще і краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" зіграє у фіналі Ліги чемпіонів без Террі, Івановіча, Раміреса та Мейрелеша

Завтра я оціню емоційний стан футболістів, які зіграли більшість матчів в цьому сезоні. Нам потрібно рухатися далі. Також найближчими днями я прийму рішення щодо свого майбутнього і поговорю з Роселем. Це хвилюючий момент", - цитує Гвардіолу AS.

Тим часом президент "Барселони" Сандро Росель висловив упевненість в тому, що Гвардіола продовжить працювати в клубі.

"Це футбол. Ми намагалися домогтися успіху там, намагалися тут, але у нас не вийшло. Можу поручитися, що ми і надалі продовжимо культивувати ту ж філософію гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" у меншості залишив "Барселону" без фіналу Ліги Чемпіонів

Якби футбол був влаштований так, що перемагає в ньому тільки та команда, яка грає краще, "Барселона" перемагала б завжди.

"Челсі" приїхав на "Камп Ноу" з чітким бажанням - захистити свої ворота. Ми ж шукали можливість пробитися у фінал, але, на жаль ...

Звичайно, у нас немає приводів для радості, але ми пишаємося собою. Тепер нам потрібно подумати про фінал в Мадриді (у фіналі Кубка Іспанії "Барселона" зіграє з "Атлетиком"). Не забувайте, що ми виграли три трофеї в поточному сезоні і можемо виграти четвертий, так що компанія може вважатися цілком вдалою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемогу "Челсі" в Лізі Чемпіонів Абрамович оцінив в 350 тисяч фунтів кожному гравцеві

Гвардіола? Ми впевнені, що Пеп продовжить контракт. Переконаний, що сьогоднішній матч ніяк не вплине на його рішення. "Барселона" має пишатися тим, що вміє не тільки перемагати, а й програвати", - цитує Роселя Sport.es.

 

Зараз ви читаєте новину «"Варто привітати "Челсі" з хорошою грою в обороні" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути