Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2012 09:46

Дрогба втішав Мессі після вильоту "Барси" зі Ліги чемпіонів
22

Фото: Reuters

Лондонський "Челсі" вийшов у фінал Ліги чемпіонів УЄФА, обігравши чинного переможця турніру - іспанську "Барселону". Друга півфінальна зустріч цих команд, що відбулася 24 квітня на "Камп Ноу", закінчилася внічию 2:2.

Рахунок у матчі на 35-й хвилині відкрили каталонці: півзахисник Серхіо Бускетс завершив атакуючу комбінацію ударом у порожні ворота, замкнувши передачу Куенки. Через дві хвилини після цього голу з поля був вилучений капітан "Челсі" центральний захисник Джон Террі. Він отримав червону картку за те, що грубо порушив правила на супернику в неігровому епізоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" у меншості залишив "Барселону" без фіналу Ліги Чемпіонів

Залишившись удесятьох, на 43-й хвилині "Челсі" пропустив другий гол. Ліонель Мессі і Андрес Іньєста розіграли комбінацію, після якої іспанський півзахисник вийшов один на один і легко відправив м'яч у дальній кут воріт Петера Чеха. Наприкінці першого тайму, вже в доданий час "Челсі" відіграв один гол: Рамірес, отримавши проникаючу передачу від Лемпарда, перекинув Вальдеса, який вийшов з воріт.

У другому таймі, на 49-й хвилині гри, арбітр зустрічі турок Джюнейт Чакир призначив пенальті у ворота "Челсі" за фол Івановича на Сеску Фабрегасі. Мессі, який виконував удар, не потрапив у площину воріт, пробивши в поперечину. Весь другий тайм проходив в атаках господарів, і на 83-й хвилині Мессі мав хороший шанс забити, але далеким ударом потрапив у штангу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" зіграє у фіналі Ліги чемпіонів без Террі, Івановіча, Раміреса та Мейрелеша

У доданий до другого тайму час Фернандо Торрес, який вийшов на заміну, встановив остаточний рахунок у матчі, вийшовши один на один і перегравши Вальдеса. Таким чином, завдяки перемозі в першому півфінальному матчі з рахунком 1:0 "Челсі" вийшов у фінал.

У фіналі англійська команда зустрінеться з переможцем пари "Реал" - "Баварія". Перший матч між цими командами закінчився перемогою німців 2:1, матч-відповідь відбудеться в Мадриді 25 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Дрогба втішав Мессі після вильоту "Барси" зі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути