Ексклюзиви
понеділок, 11 липня 2011 15:42

Вілліан не вважає "Динамо" конкурентом у боротьбі за золото

Вілліан не вважає "Динамо" конкурентом у боротьбі за золото

Бразильський легіонер Вілліан, визнаний кращим гравцем "Шахтаря" минулого сезону, в інтерв'ю бразильському порталу Globo розповів про те, які плани на сезон ставить перед собою донецька команда.

"Якщо ми виграємо наступний чемпіонат, то серія з трьох перемог поспіль стане беспрецендентной в історії клубу. Тому вся команда буде старатися." Шахтар "підсилив склад, і ми сподіваємося почати з перемоги. Моя мета - прогресувати далі в грі. Я хочу забивати більше голів і приносити більше користі команді", - сказав футболіст, яким цікавиться "Барселона".

Разом з тим, Вілліан вважає, що боротьба за перше місце в чемпіонаті не стане легкою для "Шахтаря", а головними суперниками Гірників у боротьбі за титул чемпіонів є аж ніяк не київське "Динамо", а харківський "Металіст" і дніпропетровський "Дніпро".

Нагадаємо, вчора, 10 липня, відбувся перший тур чемпіонату України з футболу. Чинний чемпіон країни, донецький "Шахтар", без проблем на своєму полі розібрався з київською Оболонню з рахунком 4:0. Два інших претендента на медалі, "Динамо" і "Металіст", зіграли між собою внічию 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Вілліан не вважає "Динамо" конкурентом у боротьбі за золото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути