Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2011 18:29

"Залишиться лише знайти ручку, щоб підписати контракт з "Барселоною"- Вілліан

"Залишиться лише знайти ручку, щоб підписати контракт з "Барселоною"- Вілліан

Півзахисник донецького "??Шахтаря" Вілліан в ефірі бразильської телепередачі "Круглий стіл" прокоментував інформацію про зацікавленість іспанської "Барселони" в його послугах.

"Нічого конкретного про інтерес "Барселони" мені не відомо, хоча в Україні люди про це багато говорять. Якщо "Барселона" запропонує мені контракт, то залишиться тільки лише знайти ручку, щоб його підписати, - цитує Вілліана Terra Brasil.

"Барса"- найкраща команда у світі. Вони практично не втрачають м'яч, а коли все ж втрачають, то швидко повертають його собі назад. До того ж, система гри "Барселони" закладається ще в академії - тобто, коли ти переходиш у головну команду, ти вже знаєш, що від тебе вимагається на полі", - говорить футболіст.

Раніше повідомлялося, що власник "Челсі" Роман Абрамович має намір зробити рішучий крок з придбання півзахисника "Шахтаря" Вілліана.

Зараз ви читаєте новину «"Залишиться лише знайти ручку, щоб підписати контракт з "Барселоною"- Вілліан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути