четвер, 16 червня 2011 14:50

У півзахисника "Шахтаря" вкрали телевізор, який він віз до Австрії

У півзахисника "Шахтаря" вкрали телевізор, який він віз до Австрії

15 червня делегація з гравцями та тренерами донецького "Шахтаря", а також персоналом команди прилетіла до Австрії і попрямувала в село Гоінг, де чемпіони Україні будуть готуватися до чергового сезону.

16 червня до них приєднається бразильці Дентіньо, Дуглас Коста і Алекс Тейшейра. Після того, як футболісти заглянули в свій багаж, з'ясувалося, що їх обікрали в аеропорту: у Дентіньо вкрали ігрову консоль PlayStation 3, у Алекса - телевізор, а Дуглас недорахувався пари бутс, повідомляє Globo.

Трохи пізніше в розташування гірників прибудуть збірники Морено і Едуардо, а також Вілліан, якого чекає весілля. Відпустка інших гравців "Шахтаря", які грали у складі своїх національних збірних, продовжена на кілька днів - вони приєднаються до команди вже в Австрії.

Нагадаємо, в Австрії "Шахтар" проведе три контрольних матчі - двосторонку з бухарестським "Рапідом", який очолює син наставника гірників Разван Луческу, а в кінці місяця відбудеться невеликий турнір, в якому суперниками донеччан стануть "Маккабі" з Тель-Авіва і "Аустрія".

Зараз ви читаєте новину «У півзахисника "Шахтаря" вкрали телевізор, який він віз до Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути