середа, 15 червня 2011 18:37

"Шахтар" оцінив мароканского півзахисника в 25 млн євро

"Шахтар" оцінив мароканского півзахисника в 25 млн євро

"Шахтар" бажає бачити у складі своєї команди мороканского півзахисника "Куїнз Парк Рейнджерс" Аделя Таарабта.

Таарабт став одним з головних відкриттів Чемпіоншипа (Першої англійської ліги) у минулому сезоні - його 15 забитих м'ячів і 15 гольових передач дозволили його команді вийти в Прем'єр-лігу, завершивши сезон на першому місці. Молодий півзахисник КПР так само є гравцем національної збірної - на його рахунку десять матчів і три голи за команду Морокко.

У числі претендентів, які бажають завербувати марокканського самородка в найближче трансферне вікно, крім "Шахтаря" є "Вільяреал", "Лаціо" і "Ювентус". Перша пропозиція донецького клубу керівництвом КПР була відкинута - клуб бажає в наступному сезоні зберегти прописку в Прем'єр-лізі, що зробити без головної зірки буде набагато складніше.

Але "Шахтар" має намір зробити ще одну спробу купити права на 22-річного хавбека. Чемпіони України готові виплатити англійському клубу 25 мільйонів євро, що на десять мільйонів більше, ніж пропонував за футболіста римський "Лаціо".

Нагадаємо, що крім Таарабта в "Шахтарі" можуть виявитися три бразильця - Денілсон з лондонського "Арсеналу", Жажа Коельо з "Трабзонспору" і Алан Патрік з "Сантоса".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" оцінив мароканского півзахисника в 25 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути