Ексклюзиви
середа, 08 червня 2011 07:00

Колишній голкіпер "Динамо" перейшов до "Шахтаря"

Донецький "Шахтар" підписав дворічний контракт з голкіпером Олександром Рибкою, 24 роки. Минулий сезон воротар провів у складі київської "Оболоні". До того п'ять років виступав за столичне "Динамо".

У Рибці бачили заміну Олександрові Шовковському, але надій він не виправдав. Проблеми із зайвою вагою, технічні недоліки не дозволили Рибці закріпитися у складі "Динамо". Одну гру на куражі він міг провести блискуче, а десяток провалити.

Тому крок донеччан виглядає сумнівно. Зрозуміло, що основним голкіпером чемпіона залишиться Андрій П'ятов. Але Рибка — не та кандидатура, яка могла б його підмінити чи взагалі дозволити відпустити П'ятова у закордонний клуб, якщо звідти надійде запрошення.

Закріпитися у "Шахтарі" не змогли талановиті Рустам Худжамов та Богдан Шуст. Останній навесні грав за "Іллічівець" на правах оренди. "Шахтар" хотів повернути воротаря. Але той не забажав повертатися на лаву запасних.

Зараз ви читаєте новину «Колишній голкіпер "Динамо" перейшов до "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути