четвер, 09 червня 2011 17:00

Селезньов хоче повернутися в "Шахтар"

Селезньов хоче повернутися в "Шахтар"

Кращий бомбардир чемпіонату Украіни-2010/2011 Євген Селезньов, який виступає за "Дніпро", заявив, що хоче повернутися в "Шахтар", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Всі знають, що за 2 роки, які я грав у "Дніпрі", я викладався в кожному матчі по максимуму заради того, щоб моя команда досягала найвищих результатів. Але після гри в збірній, вдома ми обговорили, що в інтересах моєї сім'ї важливо і правильно буде повернутися до Донецька. Сподіваюся, що вболівальники, мої друзі по команді, керівники "Дніпра" задоволені тим, як я виступав. Тому якщо буде рішення мене продати "Шахтарю", буду дуже вдячний.

Але в той же час розумію, що в мене з "Дніпром" ще рік діє контракт, і якщо я залишуся в Дніпропетровську, то в кожній грі буду викладатися на 300%. Дуже важливо, щоб уболівальники зрозуміли - я не порівнюю і не протиставляю "Дніпро" і "Шахтар". У Дніпропетровську я провів два кращих роки своєї кар'єри, в Донецьку ж я виріс, став тим, ким я є. Мій вибір лежить не лише в спортивній площині, просто перехід до Донецька буде оптимальним рішенням для моєї сім'ї ", - сказав Селезньов, якого цитує "Террикон".

Нагадаємо, в липні 2009 року Селезньов перейшов до "Дніпра" за 4,5 мільйона євро.

Зараз ви читаєте новину «Селезньов хоче повернутися в "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути