субота, 21 січня 2012 12:56

"Віллаш-Боаш розглядає придбання Вілліана, як план "Б" - "Челсі" пропонує за бразильця 20 млн фунтів

Наставник "Челсі" Андре Віллаш-Боаш хоче бачити у своїй команді бразильського півзахисника донецького "Шахтаря" Вілліана. На цей трансфер наставнику виділили 20 млн фунтів, повідомляє "Daily Mail".

Завдяки серії вдалих матчів 23-річного Вілліана донецька команда дійшла до чвертьфіналу ліги чемпіонів у минулому сезоні. До речі, вперше у своїй історії.

Футболіст, який може зіграти зліва у півзахисті або під нападаючими, зіграв ключову роль у перемозі над римською "Ромою" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Вілліан двічі розписався у воротах суперника, а "гірники" вибили італійців з турніру за сумою двох матчів — 6:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" підписав трьох рідних братів

Віртуозні дії бразильця зробили його головною мішенню "Арсенала". Наставник "канонірів" Арсен Венгер намагався підписати його минулого літа, але його відлякала виставлена "Шахтарем" ціна.

Якби там не було, Віллаш-Боаш вірить, що Вілліан вартий, щоб за нього боротися і сподівається, що Роман Абрамович зможе владнати цю справу. Український клуб, який не має наміру так просто розлучатися з одним із своїх лідерів, оцінює бразильця у 30 млн фунтів.

Якщо трансфер відбудеться, то "Челсі" згорне переговори по Едену Азару з французького "Лілля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрамович "відстебне" на трансфери 150 мільйонів

"Вілліан буде чудовим доповненням для "Челсі". Він принесе більше креативності команді. Цей гравець дійсно нам потрібен. Він грав визначальну роль у вдалому минулому сезоні для "Шахтаря". Сподіваюсь, "Челсі" справді його підпише", - коментує новину на сайті "Daily Mail" користувач Ayo з Нігерії.

"Вся ця історія з Вілліаном лише для того, щоб змусити "Лілль" продати Азара. Команді потрібен швидкий вінгер і на цю роль для "Челсі" підходить саме Азар. Лондонці — це єдина команда, яка пропонує реальні гроші за француза. Припускаю, що AVB (Андре Віллаш-Боаш) розглядає придбання Вілліана, як план "Б" — на той випадок, якщо "синім" не вдастся підписати Азара у це трансферне вікно" — вважає Alan Frank з Вінчестера.

Зараз ви читаєте новину «"Віллаш-Боаш розглядає придбання Вілліана, як план "Б" - "Челсі" пропонує за бразильця 20 млн фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути