пʼятниця, 11 листопада 2011 11:44

Вілліан і Дуду дебютували за збірну Бразилії

Вілліан і Дуду дебютували за збірну Бразилії

Півзахисник донецького "Шахтаря" Вілліан та півзахисник київського "Динамо" Едуардо Дуду взяли участь в товариському матчі збірної Бразилії.

У матчі, в якому підопічні Ману Менезеса домоглися перемоги над командою Габону з рахунком 2:0, гравці з'явилися на полі в середині другого тайму і участі у взятті воріт не взяли.

На 72-й хвилині товариської гри з Габоном Вілліан поміняв півзахисника "Бенфіки" Бруно Сезара, а через п'ять хвилин на полі з'явився і Дуду.

Нагадаємо, дізнавшись про виклик до збірної Бразилії, Вілліан сказав "Я не можу передати словами своє щастя. Я мріяв про це з самого дитинства". Про те, що з дитинства мріяв одягти форму збірної Бразилії, зізнався і київський динамівець Дуду.

Габон - Бразилія - 0:2

Голи: Сандро, 12 (0:1). Ернанес, 35 (0:2).

Бразилія: Дієго Алвес, Фабіо (Алекс Сандро, 46), Давід Луїз, Луїзао, Адріано, Бруно Сезар (Вілліан, 72), Сандро Раньєрі (Лукас, 58), Ернанес, Еліас (Сілва, 86), Халк (Клебер, 70 ), Жонас (Дуду, 77).

Зараз ви читаєте новину «Вілліан і Дуду дебютували за збірну Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути