понеділок, 26 грудня 2011 10:32

Абрамович "відстебне" на трансфери 150 мільйонів

Абрамович "відстебне" на трансфери 150 мільйонів

Власник лондонського "Челсі" Роман Абрамович виділить клубу 150 мільйонів фунтів стерлінгів (179,5 мільйона євро) на покупку нових футболістів в січні 2012 року. Абрамович розраховує, що придбання нових гравців дозволить "Челсі" наздогнати лідера чемпіонату Англії - "Манчестер Сіті", пише британське видання The Sun.

Головними цілями "Челсі" на трансферному ринку називаються футболісти італійського "Наполі" Едінсон Кавані і Марек Гамшик, вартість яких оцінюється в 50 і 30 мільйонів фунтів відповідно. У лютому 2012 року "Челсі" і "Наполі" зустрінуться в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Крім того, "Челсі" зацікавлений в покупці півзахисника збірної Сербії Мілоша Красіча, який у сезоні-2011/12 перестав потрапляти в основний склад "Ювентуса". Красіч може обійтися лондонському клубу в 20 мільйонів фунтів.

За даними The Sun, першою покупкою "Челсі" в 2012 році стане захисник "Болтона" Гері Кейхілл, трансферна вартість якого оцінюється в сім мільйонів фунтів. Планується, що Кейхілл буде грати в центрі оборони в парі з Джоном Террі.

Перед початком сезону-2011/12 новим головним тренером "Челсі" став португалець Андре Віллаш-Боаш. Під його керівництвом команда вже вилетіла з Кубка Англії та Кубка англійської ліги. У чемпіонаті країни "Челсі" займає четверте місце, відстаючи від "Манчестер Сіті", який йде першим, на 11 очок.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Абрамович "відстебне" на трансфери 150 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути