середа, 18 січня 2012 15:20

"Челсі" підписав трьох рідних братів

"Челсі" підписав трьох рідних братів

Англійський футбольний клуб "Челсі" оформив перехід трьох рідних братів, які займалися в дитячій школі клубу "Лутон Таун". В "Челсі" перейшли 12-річні близнюки Ріо і Коул Дасілва (на фото), а також їх 13-річний брат Джей, повідомляє офіційний сайт "Лутона". Трансфер кожного з братів був здійснений окремо.

Якщо в майбутньому брати потраплять в першу команду "Челсі", то загальна сума, отримана за них "Лутон", складе близько одного мільйона фунтів стерлінгів (близько півтора мільйона доларів).

Керівник футбольної школи "Лутона" Грегг Броутон заявив, що угоду з "Челсі" слід розглядати, як окремий перехід кожного з братів Дасілва. За словами Броутона, кожен з них має власні футбольними достоїнствами.

Як відзначає Reuters, в минулому рідні брати грали за "Челсі" тричі. У 70-х роках минулого століття ними були Рей і Грем Уілкінс, в 60-х - Рон і Аллан Харріс, в 50-х - Джон і Пітер Сіллетт.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" підписав трьох рідних братів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути