Ексклюзиви
неділя, 25 грудня 2011 12:42

Вілліан не хоче повертатись у "Шахтар" через народження доньки

Вілліан не хоче повертатись у "Шахтар" через народження доньки

Півзахисник "Шахтаря" Вілліан проводить відпустку на батьківщині, і не горить бажанням повертатися в Україну. Вся справа в тому, що в лютому у футболіста має народитися дочка, і він сподівається в цей період знаходитися в Бразилії.

За повідомленням lancenet.com.br, Северіно да Сілва, батько Вілліана, який представляє його інтереси, зв'язався з футбольним директором "Корінтіанса" Дуіліо Алвешем Монтейро і повідомив про наміри сина. Мова йде про оренду терміном на шість місяців. Таким чином, Вілліан отримав би можливість зіграти за "коринфян" в Кубку Лібертадорес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я дав "Шахтареві" зрозуміти, що хочу піти" - Жадсон

Однак здійснити цей намір буде вкрай складно. По-перше, "Шахтар" не бажає розлучатися зі своїм лідером, по-друге, зарплата Вілліана занадто висока для бразильського клубу.

"Я не знаю ситуацію повністю, можу тільки здогадуватися. Однак не буду заперечувати, що такий варіант був би дуже вигідним для нас ", - сказав спортивний менеджер "Корінтіанса" Еду Гаспар.

Зараз ви читаєте новину «Вілліан не хоче повертатись у "Шахтар" через народження доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути