Ексклюзиви
субота, 04 листопада 2017 23:28

"Використовувати Ярмоленка "Боруссія" поки не навчилася"
3

"Боруссія" не змогла на рівних протистояти чемпіону
Фото: dfb.de
"Боруссія" не змогла на рівних протистояти чемпіону
"Боруссія" не змогла на рівних протистояти чемпіону

Центральний матч німецької Бундесліги відбувся в Дортмунді. Місцева "Боруссія", за яку виступає наш Андрій Ярмоленко, приймала лідера першості і чемпіона країни, мюнхенську "Баварію".

Гості, незважаючи на тиск трибун "Сігнал Ідуна Парк", швидко освоїлися в обстановці і вже на 17-й хвилині відкрили рахунок. Роббен підробив собі м'яч під ліву ногу і з лінії штрафного точно пробив у кут воріт Бюркі. Ще через дві хвилини ледь не забив Мартінес.

Свою перевагу мюнхенці подвоїли на 38-й хвилині. Після прострілу з флангу в штрафний Левандовські не без допомоги рикошету від Вайґля забив другий м'яч "Баварії" в цій грі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко не влучив у порожні ворота

"Боруссія" мала в першому таймі не одну нагоду переламати хід гри. Одну з них на 30-й хвилині не використав Андрій Ярмоленко, який вийшов зі стартових секунд. Він не реалізував вихід сам на сам із голкіпером гостей Свеном Ульрайхом. А ще за 14 хвилин вже захисники завадили українцеві спробувати завдати якісного удару.

"Я був упевнений у перемозі "Баварії", і саме з великим рахунком. Поки рано говорити, що команда повернулася, але видно, як Хайнкес за короткий час струснув її, - коментує гру креативний продюсер російського видання "Советский спорт" Олексій Андронов, який спеціалізується на матчах Бундесліги. - "Боруссія" зараз в дуже поганій формі, захист в жахливому стані, абсолютно відсутня організація гри в атаці, все побудовано на індивідуальній майстерності гравців. Команді треба зібратися на найближчі матчі, інакше не виключена заміна на тренерському містку. А у "Баварії" в чемпіонаті країни конкурентів, по суті, немає. Думаю, мюнхенці цілком навесні зможуть трохи розслабитися, щоб максимально зосередитися на Лізі чемпіонів.

Ярмоленко в "Динамо" був лідером, розганяв атаку, рівень киян йому це цілком дозволяв. Тут же зовсім інші вимоги. Андрій - дуже хороший виконавець, але використовувати його найкращі якості "Боруссія" поки не навчилася. Думаю, повинні пройти як мінімум збори, він повинен зіграти хоча б кілька контрольних матчів, за підсумками яких стане ясно, що й як. Адже Андрій почав грати за клуб з офіційних матчів, і в нього зараз немає права на помилку".

У другому таймі Левандовські оформив дубль на 67-й хвилині. Після чого "Баварія" догравала матч за рахунком. Але, "Боруссія" знайшла в собі сили забити гол престижу: красивим закрученим ударом в дальній кут на 88-й хвилині відзначився Бартра. Трохи раніше, на 81-й хвилині був замінений Андрій Ярмоленко: замість українця вийшов Санчо.

Боруссія Д - Баварія 1:3

Голи: Бартра, 88 - Роббен, 17, Левандовські, 37, Алаба, 67

Боруссія Д: Бюркі - Бартра, Папастатопулос (Тольян, 42), Топрак, Шмельцер - Вайгль - Кагава (Гетце, 68), Кастро - Ярмоленко (Санчо, 81), Обамеянг, Пулішіч

Баварія: Ульрайх - Кіммі, Хуммельс, Зюле, Алаба (Рафінья, 74) - Алькантара, Мартінес (Руді, 81) - Роббен, Родрігес (Відаль, 84), Коман - Левандовські

Попередження: Шмельцер, Топрак - Алаба, Мартінес

"Баварія" з 26 очками залишається одноосібним лідером чемпіонату. "Боруссія" зберегла 3-е місце і за додатковими показниками випереджає "Шальке", який на виїзді мінімально обіграв "Фрайбург", 1:0. Євген Коноплянка в складі "Шальке" вийшов зі стартових секунд і був замінений на 65-й хвилині.

У жовтні Юпп Хайнкес втретє очолив "Баварію", замінивши на цій посаді італійця Карло Анчелотті.

Зараз ви читаєте новину «"Використовувати Ярмоленка "Боруссія" поки не навчилася"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути