вівторок, 01 грудня 2009 12:34

Відбулося офіційне представлення логотипу Сочі-2014 (ФОТО)

Оргкомітет "Сочі-2014" офіційно представив логотип XXII зимових Олімпійських ігор. Церемонія транслювалася на сайті оргкомітету. Раніше зображення логотипу вже з"являлося в ЗМІ та блогах.

Емблема Олімпіади в Сочі складається з напису sochi.ru, числа 2014 та символу Олімпійського руху - п"яти перехрещених кілець.

Передбачалося, що логотип Олімпіади 2014 року буде офіційно представлений 30 листопада під час святкового концерту на Червоній площі, проте програма заходу була змінена у зв"язку з аварією поїзда "Невський експрес" трьома днями раніше. Того ж дня в блогах з"явилися фотографії із запису церемонії представлення логотипу Олімпіади, на яких у тому числі був відображений і сам логотип.

Вперше чутки про "витік" логотипу Олімпіади 2014 року в Сочі почали поширюватися 24 листопада. Тоді блогер kuteev опублікував зображення логотипу, однак воно виявилося не схожим на підсумковий варіант. Наступного дня фрагмент офіційного логотипу показала газета "Ведомости".

В оргкомітеті сочинської Олімпіади відзначають, що логотип змагання відображає цифрову революцію, на порозі якої стоїть олімпійський рух, і стирає межі між містами та країнами, а домен. Ru в емблемі говорить про "всеросійське охоплення" Ігор. З приводу логотипу висловився і президент Міжнародного олімпійського комітету Жак Рогге - на його думку, емблема підкреслює зв"язок з епохою цифрових технологій.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Відбулося офіційне представлення логотипу Сочі-2014 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути